ГоловнаТехноНавушники Sony PlayStation Pulse Explore: подарунок для святкових ігор у зимовий сезон

Навушники Sony PlayStation Pulse Explore: подарунок для святкових ігор у зимовий сезон

“Соні” анонсувала дебютний показ фірмових навушників для геймерів PlayStation Pulse Explore якраз до майбутнього сезону зимових свят. Старт продажу новинки буде дано за 2,5 тижні до Католицького Різдва.

Подробиці

Орієнтовна дата запуску гарнітури в традиційний роздріб – 06 грудня. Заявлена ціна – $199,99. Аксесуар розроблено спеціально для ігроманів. Новинка, за запевненнями розробників, буде сумісна з новим портативним геймерським пристроєм PlayStation Portal.

Прийом попередніх замовлень на обговорювані навушники стартує 09 листопада рівно о 10:00 за східним часом. Підключення до консолі буде здійснюватися за допомогою адаптера PlayStation Link (входить у комплект поставки).

Гарнітура вирізняється універсальністю і дає змогу легко перемикатися між ігровою консоллю PlayStation, телефоном або комп’ютером. Навушники оснащені мікрофоном зі штучним інтелектом і функцією шумозаглушення, що дає змогу виділити голос користувача та відсіяти небажані фонові шуми.

Професійна якість звуку

Незважаючи на відносно скромну ціну, навушники Pulse Explore Earbuds забезпечують професійну якість звуку завдяки планарним магнітним випромінювачам – технології, яка зазвичай використовується в студійному обладнанні. Ці драйвери забезпечують більш контрольоване і менш спотворене звучання, особливо в діапазоні низьких частот.

Геймери також оцінять підтримку 3D Audio в підтримуваних іграх PS5, що забезпечує захоплююче тривимірне звучання з високою точністю. Час автономної роботи навушників становить 5 годин, а за допомогою зарядного кейса – ще 10 годин.

Навушники Sony PlayStation Pulse Explore: подарунок для святкових ігор у зимовий сезон

Крім того, 21 лютого 2024 р. Sony планує випустити гарнітуру Pulse Elite – накладні блютуз-навушники з вражаючим 30-годинним часом автономної роботи – за $149,99. Передзамовлення на цю гарнітуру також відкриються 09 листопада.

Варто зазначити, що і навушники Pulse Explore Earbuds, і гарнітура Pulse Elite є ексклюзивними бездротовими аудіопристроями для PlayStation Portal (дебютує 15 листопада).

Незважаючи на те, що Portal оснащений 3,5-мм аудіороз’ємом для дротового прослуховування, у ньому відсутні можливості Bluetooth за межами PlayStation Link.

Слід пам’ятати, що віддалений плеєр PlayStation Portal може працювати тільки в межах будинку при підключенні до ігрової консолі PS5.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно