ГоловнаВійськові технологіїЕксперт пояснив, чим БПЛА "Італмас" відрізняються від іранського Shahed-136

Експерт пояснив, чим БПЛА “Італмас” відрізняються від іранського Shahed-136

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Російський оборонпром налагодив виробництво аналога Shahed-136. Новий безпілотник називається “Італмас”. Він майже не відрізняється від “оригіналу”. При цьому собівартість виробництва “Італмаса” набагато нижча.

Детально

Експерт Олександр Мусієнко з цього приводу зазначив, що за габаритами “Італмас” менший за Shahed-136. Російські безпілотники-камікадзе працюють за тим самим принципом, що й іранські. Основною відмінністю є двигун. У “Італмаса” він дешевший. Росії вдалося знизити собівартість складання БПЛА. За рахунок цього вона зможе “клепати” їх у великій кількості.

Експерт пояснив, чим БПЛА "Італмас" відрізняються від іранського Shahed-136

Нові технології в дроні “Італмас” застосування не знайшли. Змінювати маршрут руху з високою частотою він не в змозі. Швидкість польоту російського БПЛА може досягати 170 км/год. Українські розрахунки ППО вже навчилися збивати нові безпілотники.

Мусієнко стверджує, що компоненти російського виробництва для складання дронів майже не використовуються. Компонентна база являє собою збірну солянку. Крім іранських і китайських деталей, до неї входять комплектуючі західного виробництва. Вони закуповуються Росією через Китай і треті країни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: