ГоловнаТехноДизайн realme GT5 Pro розкритий до презентації

Дизайн realme GT5 Pro розкритий до презентації

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Realme, відомий гравець в індустрії смартфонів, готується зробити фурор зі своїм майбутнім флагманом Realme GT5 Pro. Смартфон буде оснащений найновішим чіпсетом Qualcomm Snapdragon 8 Gen3.

Подробиці

Дизайн Realme GT5 Pro був представлений на офіційних фотографіях, опублікованих на веб-сайті Міністерства промисловості та інформаційних технологій. Смартфон, що ховається під номером моделі RMX3888, має круглий корпус камери з чотирма датчиками камери, в одному з яких можна розмістити телеоб’єктив перископа. Цікаво, що корпус задньої камери, схоже, натхненний Huawei Mate50 Pro і має аналогічне кругле компонування.

Дизайн Realme GT5 Pro
На передній панелі Realme GT5 Pro може похвалитися гіперболічним дизайном екрана з центральним отвором для передньої камери. Цей дизайн забезпечує сучасний та захоплюючий інтерфейс. Крім того, металева середня рамка надає смартфону довговічності та чудового зовнішнього вигляду.

Новий Realme GT5 Pro

Що стосується технічних характеристик, за чутками, Realme GT5 Pro буде оснащений вигнутим екраном з роздільною здатністю 1,5K та невеликим вирізом для фронтальної камери. Очікується, що основною камерою буде сенсор на 50 МП. Крім того, смартфон оснащений 50-мегапіксельною 1/1,56-дюймовою перископічною лінзою.

Одним із найцікавіших аспектів Realme GT5 Pro є наявність чіпсету Qualcomm Snapdragon 8 Gen3. Цей флагманський процесор відомий своєю видатною продуктивністю, ефективним розсіюванням тепла та чудовими можливостями обробки зображень. Крім того, буде наголошено на час автономної роботи та швидку зарядку.

Стрічка новин: