ГоловнаТехноLenovo привезла в Україну ігровий ноутбук Legion 9i з рідинною системою охолодження

Lenovo привезла в Україну ігровий ноутбук Legion 9i з рідинною системою охолодження

Бренд “Леново” запустив у продаж в Україні та світі представлений у вересні 2023 року геймерський ноутбук Legion 9i. Новинка є першим у світі 16-дюймовим ігровим пристроєм з автономною системою охолодження. Апарат спеціально розроблений для геймерів, які часто стикаються з високими навантаженнями під час ігрового процесу.

Подробиці

Новинка оснащена високопродуктивною процесорною системою Intel Core 13-го покоління, що забезпечує відмінну ігрову продуктивність. В основу відповідального за якість графіки чіпа NVIDIA GeForce RTX 40-ї серії покладено новітню архітектуру NVIDIA Ada Lovelace, яка може похвалитися підтримкою штучного інтелекту для більш реалістичного ігрового досвіду.

Ноутбук має інноваційну систему охолодження Legion Coldfront, до розробки якої доклали руку партнери з групи Cooler Master. Цей комплекс вентиляторів здатен ефективно відводити до 230W тепла. Завдяки цьому апарат забезпечує стабільну продуктивність навіть під час найінтенсивніших ігрових сесій.

Новинка обладнана miniLED-екраном NVIDIA G-SYNC з технологією Lenovo PureSight. Дисплей може похвалитися 3,2К-роздільною здатністю, граничною яскравістю 120 ніт і змінною частотою оновлення до 165 Гц включно. Такі характеристики забезпечують високу чіткість зображення та насичені яскраві кольори.

Legion 9i має технологію Lenovo Spectrum, яка синхронізує пристрій зі штучним інтелектом, а також дає змогу налаштувати підсвічування клавіатури та інших елементів корпусу з 16 мільйонів колірних відтінків, формуючи тим самим унікальну атмосферу для ігрових сесій.

В основу корпусу ноутбука покладено пресований карбон. Цей матеріал забезпечує феноменальну міцність і легку (2,56 кіло) вагу, що робить Legion 9i ідеальним для транспортування і роботи поза домом.

Акумулятор ємністю 99,99 Вт/год гарантує тривалий час автономної роботи.

Рекомендована розробником вартість Legion 9i в Україні в гривнях – ₴199 999. Більше подробиць – на https://lenovo.ua.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...