ГоловнаВійськові технологіїDroneSentry-X Mk2 здатна захистити від БПЛА будь-який військовий транспорт

DroneSentry-X Mk2 здатна захистити від БПЛА будь-який військовий транспорт

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія DroneShield, відома українським військовим як виробник антидронових рушниць, представила новий модуль РЕБ. Пристрій DroneSentry-X Mk2 дозволяє захистити від БПЛА будь-який військовий транспорт.

Детально

У розміщеному на веб-ресурсі австралійсько-американської компанії повідомленні підкреслюється, що однією з ключових конкурентних переваг DroneSentry-X Mk2 є універсальність і компактність. Модуль можна встановлювати на автотранспортні засоби, броньовики, безпілотні високомобільні платформи та кораблі. Крім цього, DroneSentry-X Mk2 можна розгортати на баштах-триногах і стандартних щоглах для захисту позицій.

DroneSentry-X Mk2 здатний захистити від БПЛА будь-який військовий траспорт
Модуль РЕБ DroneSentry-X Mk2

Новий модуль підтримує функції пасивного виявлення, ідентифікації та одночасного відстеження кількох БПЛА. Для цього застосовується технологічне рішення AI/ML DroneShield RFAI. Пристрій може похвалитися наявністю підтримки ШІ, який використовується для надання операторам даних про цілі та їхні координати.

DroneSentry-X Mk2 здатний захистити від БПЛА будь-який військовий траспорт
Антидроновую рушницю DroneGun Tactical

Свого часу українська армія прославила рушницю DroneGun Tactical на всю планету. Бійці ЗСУ застосовують австралійські антидронові рушниці проти російських безпілотників. Успішне застосування антидронових систем в Україні зробило компанію DroneShield всесвітньо відомою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: