ГоловнаВійськові технологіїВ Україну прибув перший із 13 канадських броньовиків Gurkha

В Україну прибув перший із 13 канадських броньовиків Gurkha

Минулого року держпідприємство “Медичні системи України” розмістило замовлення на поставку 13 одиниць канадських броньовиків Gurkha. Сума контракту становила 123 млн грн. Кошти на оплату медичної бронетехніки було зібрано на UNITED24.

Детально

Сьогодні вранці МОЗ України повідомило про прибуття першого броньовика. Медичні сили використовуватимуть його для евакуації поранених військовослужбовців з поля бою. Автомобіль швидкої допомоги отримав захист STANAG 4569 другого рівня.

В Україну прибув 1 із 13 канадських броньовиків Gurkha

Броньовики Gurkha збираються на виробничих потужностях Terradyne Armored Vehicles. Вони характеризуються високою прохідністю. За основу при розробці бронемашини було взято Ford F-550 у версії Super Duty.

В Україну прибув 1 із 13 канадських броньовиків Gurkha

Автомобіль швидкої допомоги отримав протимінний захист Gurkha MPV. Він мінімізує наслідки підриву міни під днищем для членів екіпажу. Капот і передні крила змонтовані на шасі. Такий підхід дає змогу знизити енергію ударної хвилі під час вибуху.

В Україну прибув 1 з 13 канадських броньовиків GurkhaДнище броньовика має додатковий захист у вигляді пластини. У разі підриву Gurkha на міні вона візьме на себе істотну частину енергії, захищаючи тим самим екіпаж від наслідків вибуху.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно