ГоловнаВійськові технологіїДрон Golden Eagle отримав кулемет для знищення піхоти

Дрон Golden Eagle отримав кулемет для знищення піхоти

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Інженери Steadicopter встановили на безпілотник вертолітного типу Golden Eagle спеціальний підвіс із кулеметом. Вони стверджують, що система SMASH Dragon є унікальною. Вона здатна вражати не тільки наземні, а й повітряні цілі з високою точністю.

Подробиці

Для виявлення цілей SMASH Dragon застосовує запатентовані алгоритми. Як озброєння вона може використовувати 44-мм гранатомети, снайперські гвинтівки, кулемети тощо. З розпізнаванням дрібних об’єктів і цілей оператору безпілотника допомагає ШІ і технології комп’ютерного зору.

Дрон Golden Eagle отримав кулемет для знищення піхоти

Дрон Golden Eagle комплектується унікальною бортовою системою ARCWS, що дає змогу керувати озброєнням дистанційно. У рух автономний вертоліт приводиться за допомогою одного електромотора. Заявлена тривалість польоту дорівнює 3 годинам. Від оператора Golden Eagle може віддалятися на відстань до 100 км. Швидкість безпілотника може досягати 150 км/год.

Модульна конструкція БПЛА має відкриту архітектуру, що істотно спрощує розміщення на його борту корисного навантаження воді інфрачервоних і оптичних датчиків, ретрансляторів зв’язку, радарів тощо.

 

Стрічка новин: