ГоловнаТехноApple стримала обіцянку не сповільнювати A17 Pro для усунення проблеми перегріву

Apple стримала обіцянку не сповільнювати A17 Pro для усунення проблеми перегріву

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Сьогодні вночі Apple випустила пакет оновлень iOS 17.0.3. Після його встановлення флагманські апарати лінійки iPhone 15 перестають перегріватися. Відповідно до експертних прогнозів проблему перегріву Apple мала вирішити шляхом зниження продуктивності мікропроцесора A17 Pro. Купертинська корпорація пообіцяла цього не робити. Вона стримала свою обіцянку.

Детально

Журналісти 9to5mac протестували iPhone 15 Pro, оновлений до iOS 17.0.3. З попередньою версією програмної платформи в Geekbench 6 апарат набрав у багатопотоковому режимі 7 199 балів, а в однопотоковому – 2 914 балів. Після встановлення апдейту кількість набраних ним балів склала 7 006 і 2 875 відповідно. Через дві години ці показники зросли до 7 523 і 2 941 бала. Таким чином, оновлений апарат показав більшу продуктивність.

За словами експертів, різниця в результатах тестів може бути зумовлена кількома факторами на кшталт рівня заряду АКБ, температури повітря тощо. Водночас з упевненістю можна стверджувати, що продуктивність мікропроцесора для розв’язання проблеми перегріву смартфонів знижена інженерами Apple не була. Вони зробили це якимось іншим способом.

Стрічка новин: