ГоловнаВійськові технологіїЗСУ отримали антидронові системи SPX CommTech для глушіння ворожих БПЛА

ЗСУ отримали антидронові системи SPX CommTech для глушіння ворожих БПЛА

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

SPX Technologies поставила ЗСУ десятки антидронових систем SPX CommTech. Проблема полягає в тому, що ремонтувати їх в Україні ніхто не може. Компанія “Інфозахист” уклала з SPX Technologies угоду про співпрацю. Відповідно до домовленостей вона візьме на себе технічне обслуговування антидронових систем.

Детально

Ярослав Калінін, який обіймає посаду глави “Інфозахисту”, з цього приводу зазначив, що SPX CommTech є надійним інструментом, що дає змогу визначати місце розташування противника. Українським військовим антидронові системи виробництва SPX Technologies знайомі давно. Вони суттєво посилили ЗСУ. Донедавна оператори SPX CommTech стикалися з проблемою відсутності в Україні технічної підтримки, оскільки компанією-виробником вона не надається.

ЗСУ отримали антидронові системи SPX CommTech для глушіння ворожих БПЛА

Калінін додав, що завдяки підписаній угоді проблему було усунуто. Відтепер за технічне обслуговування антидронових систем відповідатиме компанія “Інфозахист”. Фахівці SPX Technologies навчать українських інженерів навичкам поводження з обладнанням. Загалом ЗСУ експлуатують близько 100 антидронових систем. Таким чином, роботи вистачить усім.

Головні новини: