ГоловнаТехноФінська Nokia вперше за багато років представила новий смартфон

Фінська Nokia вперше за багато років представила новий смартфон

Компанія Nokia відновила роботу на ринку мобільних пристроїв. Постачальник інфраструктурних рішень з Фінляндії представив одразу два нових апарати. Вони були розроблені Nokia, а не компанією HMD Global, що володіє однойменним брендом.

Подробиці

Пристрої IS540.1 і HHRA501x позиціонуються виробником як “промислові портативні комп’ютери”. Вони спочатку розроблялися для експлуатації в суворих умовах. Гаджети можуть похвалитися наявністю досить серйозного захисту. Споживчими рішеннями на кожен день вони не є.

Фінська компанія Nokia вперше за багато років представила новий смартфон

Рівень захисту смартфонів відповідає IP68, а також стандарту американських збройних сил MIL-STD-810H. Дисплеї мобільних пристроїв реагують на торкання пальців у рукавичках. Крім eSIM, у них є два слоти під класичні SIM-карти. Акумуляторні батареї знімні. Для підключення аксесуарів передбачено 16-контактний роз’єм. Заявлена підтримка EMBMS.

Технічні характеристики новинок на веб-ресурсі фінської компанії не вказані. З опублікованих на сторонніх ресурсах даних випливає, що модель IS540.1 комплектується 6″ дисплеєм, Qualcomm QCM6490, 48 Мп камерою, 8/128 ГБ і АКБ на 4 400 мА*год. Гаджет поставляється з попередньо встановленою ОС Android 12. Інформація про вартість на сайті Nokia відсутня.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно