ГоловнаТехноSpaceX почала пропонувати клієнтам відновлені тарілки Starlink із 50% знижкою

SpaceX почала пропонувати клієнтам відновлені тарілки Starlink із 50% знижкою

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Вартість стартового набору Starlink становить 599 USD. Через це дозволити собі супутниковий інтернет може далеко не кожен. Покупцям, для яких ціна стартового набору є непідйомною, SpaceX почала пропонувати відновлені тарілки.

Подробиці

Тарілку, що була у вжитку, в Австралії можна придбати з 50-відсотковим дисконтом, тобто за 299 USD. На сайті SpaceX зазначається, що відремонтовані супутникові термінали піддаються ретельній перевірці. За своєю функціональністю вони нічим не відрізняються від нових.

Жителі Австралії звинуватили компанію Ілона Маска в торгівлі уживаними терміналами під виглядом нових. Нібито компанія не ставить покупців до відома про те, що до придбання їм пропонується відремонтоване обладнання. Один з абонентів поскаржився на те, що після отримання терміналу він виявив у ньому ім’я попереднього власника. Для підключення до супутників йому довелося скинути термінал до фабричних налаштувань.

У розділі FAQ на сайті SpaceX стверджується, що відремонтовані пристрої під виглядом нових клієнтам не пропонуються. Якщо термінал був у використанні, то це обумовлюється під час укладання угоди.

Стрічка новин: