ГоловнаТехноІлон Маск розповів про успіхи своїх реформ у соцмережі X

Ілон Маск розповів про успіхи своїх реформ у соцмережі X

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Кількість щоденних переглядів довгих постів у X сягнула 3 млрд. Аналогічну кількість переглядів мають усі газетні статті на Землі. Про це йдеться в публікації Ілона Маска, присвяченій успішності його реформ у X.

Детально

Мільярдер нагадав, що власникам Twitter Blue доступна можливість публікації повідомлень довжиною 10 тис. символів. Для звичайних користувачів без платної підписки встановлено ліміт у 280 символів. Раніше говорячи про переваги довгих публікацій, Маск зазначав, що платні передплатники можуть публікувати в X складні статті. За бажання вони можуть опублікувати книгу.

На думку бізнесмена, функція довгих постів дасть змогу утримати на платформі авторів об’ємних публікацій. В іншому разі вони б розміщували їх на конкуруючих майданчиках і в блогах.

Цього тижня Маск анонсував введення невеликої плати для користувачів X. Нібито цей крок дасть змогу побороти “величезні армії ботів”. На тлі цієї заяви добова аудиторія платформи Bluesky, що конкурує з X, збільшилася до 1 млн осіб, що є абсолютним рекордом.

Стрічка новин: