ГоловнаВійськові технологіїВ Україні розробляють безпілотний макет Leopard 2

В Україні розробляють безпілотний макет Leopard 2

Фахівці “Темерланд” працюють над створенням безпілотного макета Leopard 2 на базі пікапа Ford. Такі макети будуть використовуватися ЗСУ для введення противника в оману.

Подробиці

Едуард Троценко, який обіймає посаду керівника “Темерланд”, з цього приводу зазначив, що “перший активний манекен” буде реалізовано в залізі цього тижня. Як шасі в ньому буде використовуватися автомобіль із системою дистанційного керування.

В Україні розробляється безпілотний макет Leopard 2

Фахівці компанії змонтують на пікапі модулі, які перетворять його на копію Leopard 2. Судячи з оприлюднених “Темерланд” фотознімків, українські військові зможуть збирати макети танків у польових умовах.

В Україні розробляється безпілотний макет Leopard 2

Троценко стверджує, що візуально макет матиме доволі реалістичний вигляд. Визначити, що це не справжній танк, з відстані буде практично неможливо. Російська армія буде змушена витрачати час і ресурси на ураження хибних цілей.

В Україні розробляється безпілотний макет Leopard 2

До слова, ЗСУ активно використовують макети на полі бою. Причому не тільки надувні, а й металеві. Останні поставляються українській армії холдингом “Метінвест”. Вартість одного макета становить близько 1 000 USD.

В Україні розробляється безпілотний макет Leopard 2

“Метінвест” виробляє реалістичні макети гаубиць Д-20 і M777, радіолокаційних станцій тощо. Відрізнити їх від справжнього озброєння через камеру безпілотника практично неможливо.

На відео з 38:19

 

 

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно