П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаТехноУ Windows 11 з'явилася крута функція, яка відсутня в інших версіях ОС

У Windows 11 з’явилася крута функція, яка відсутня в інших версіях ОС

Додаток “Ножиці”, що входить до пакета постачання Windows 11, отримав функцію розпізнавання текстової інформації на графічних зображеннях. Користувачам доступна можливість копіювання розпізнаного тексту. Функція отримала назву “Дії з текстом”.

Подробиці

З її допомогою можна редагувати скріншоти. Наприклад, можна видалити зі скріншота особисті дані на кшталт телефонного номера або адреси електронної пошти. Фрагменти для приховування необхідно вказувати вручну.

У Windows 11 з'явилася крута функція, відсутня в інших версіях ОС

У блозі Microsoft наголошується, що на поточний момент наявністю оновленого додатка “Ножиці” може похвалитися лише тестова збірка ОС. У релізній версії він з’явиться у вересні-жовтні. Американський софтмейкер включить його в одне з оновлень.

Ще одним нововведенням є функція “Розмиття фону” у штатному аплеті “Фотографії”. Розмиття здійснюється автоматично. Нічого робити користувачам не потрібно. Об’єкт від фону з метою його подальшого розмиття відділяється спеціальним алгоритмом.

У Windows 11 з'явилася крута функція, відсутня в інших версіях ОС

Крім цього, користувачам додатка “Фотографії” став доступний пошук з фільтрами “Об’єкт” і “Місцезнаходження”. Наприклад, можна попросити систему знайти всі зображення з автомобілями або фотографії з відпустки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне