ГоловнаТехноВиробництво серії Xiaomi 14 з 12 Гб оперативної пам'яті розпочалося у Китаї

Виробництво серії Xiaomi 14 з 12 Гб оперативної пам’яті розпочалося у Китаї

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Серія Xiaomi 14 може бути представлена раніше порівняно зі смартфонами-попередниками.

Подробиці

Останні витоки розкривають інформацію про обсяг оперативної пам’яті і статус виробництва “чотирнадцяток”. Передбачається, що Xiaomi 14/14 Pro будуть першими смартфонами у світі з новітнім мобільним чипом SD8 Gen3 всередині. Раніше китайський техногігант неодноразово дивував громадськість пріоритетним доступом до флагманських процесорів Qualcomm.

За інформацією надійного “генератора інсайдів” Digital Chat Station, початкова конфігурація цих моделей міститиме 12 Гб оперативної пам’яті (+4 Гб, як порівняти з попередньою серією).

Автор міні-сенсації не повідомив про максимальний об’єм оперативки, проте підтвердив достовірність озвученої ним же інформації про сховище Xiaomi 14 Pro на 512 Гб у початковій версії і на 1 ТБ – у топовій.

DCS також повідомив, що виробництво смартфонів серії Xiaomi 14 почалося наприкінці серпня і напередодні виробник збільшив обсяг замовлень на 60%.

Автори інших витоків пророкують обом “чотирнадцяткам” плоскі дисплеї. Модель Pro має “прирости” мінімальними рамками навколо екрана і оперізувальним “поясом” з титанового сплаву по периметру корпусу (за аналогією з про-версіями iPhone 15).

Очікувана DCS дата початку продажів обох варіантів Xiaomi 14 у Китаї – 11 листопада. Цього дня бізнесмени Піднебесної влаштовують масові “аукціони знижок” з нагоди відзначаємого в країні Дня холостяка (щорічно одинадцятого числа одинадцятого місяця, – ред.).

Стрічка новин: