ГоловнаТехноHMD Global запустить власний бренд смартфонів паралельно із торговою маркою Nokia

HMD Global запустить власний бренд смартфонів паралельно із торговою маркою Nokia

Корпорація HMD Global, що є ліцензіатом Nokia Mobile, оголосила про плани щодо запуску власного бренду смартфонів. Відповідні наміри на своїй лінкедін-сторінці виклав співзасновник і чинний глава ради директорів Жан-Франсуа Баріль. Новий бренд іменуватиметься HMD.

Деталі

Смартфони під маркою HMD продаватимуться поряд з пристроями Nokia. За словами Баріля, зазначений бренд принесе співпрацю з “новими цікавими партнерами”, назви яких не уточнюються.

HMD Global запустить власний бренд смартфонів паралельно з торговою маркою Nokia

Причина запуску другого логотипу не зовсім зрозуміла. Учасники ринку вважають, що нова торгова марка покликана допомогти HMD Global “виділитися на тлі інших брендів”.

Даних про перспективні вироби HMD і терміни їхньої появи на поточний момент немає. Бариль, між тим, натякнув, що новинки будуть орієнтовані “на 5G, чистий користувацький досвід і легку ремонтопридатність” – тобто всі ті якості, якими славляться смартфони сімейства Nokia.

Фразу функціонера про продовження “розробки дизайну для більш стійкого і доступного майбутнього” експерти розцінили як готовність корпорації випускати під брендом HMD пристрої бюджетного цінового сегмента.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно