ГоловнаТехноXiaomi випустила AR Somatosensory Sports Host з 12-ядерним процесором і надширококутним об'єктивом

Xiaomi випустила AR Somatosensory Sports Host з 12-ядерним процесором і надширококутним об’єктивом

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Продукт для геймерів Xiaomi AR Somatosensory Sports Host, який дебютував 07 вересня, став доступним у Китаї за попереднім замовленням у рамках краудфандингу. Новинка пропонує наукове кількісне тренування і захопливе спалювання жиру.

Подробиці

Для занурення у віртуальний світ спорту соматосенсорний хост Xiaomi AR має бути підключений до телевізора. Пристрій підтримує обчислювальну потужність 10T і алгоритм сегментації штучного інтелекту, даючи змогу користувачам вийти з реального світу і зануритися у віртуальне середовище. Хост оснащений 12-ядерним процесором і ультраширококутною камерою для точного відстеження руху тіла.

Xiaomi AR Somatosensory Sports Host з 12-ядерним процесором і надширококутним об'єктивом став доступний для попереднього замовлення в рамках кампанії масового фінансування

Новинка постачається з великою та динамічною колекцією вбудованих ігор. Зміст оновлюється щотижня. Нові види спорту додаватимуться до хосту щоквартально.

Хост має соціальні характеристики і дає змогу користувачам грати в онлайн-поєдинки з приятелями та/або брати участь в інтерактивних сутичках. Його також можна використовувати з пульсометром на руці для моніторингу калорій і об’єднання з багатовимірними даними для ефективного спалювання жиру.

Xiaomi AR Somatosensory Sports Host з 12-ядерним процесором і надширококутним об'єктивом став доступним для попереднього замовлення в рамках кампанії масового фінансування

Ціна соматосенсорного спортивного хоста від “Сяомі” в рамках кампанії масового фінансування в перерахунку на долари становить $142. В офіційному роздробі продукт буде продаватися мінімум за $229. Інформації про продаж новинки за межами Китаю на поточний момент немає.

Стрічка новин: