ГоловнаТехноAirPods перестануть бути звичайними навушниками

AirPods перестануть бути звичайними навушниками

Корпорація Apple зайнята розробкою прототипів AirPods, здатних фіксувати ДТП. Крім цього, їх можна буде використовувати для перевірки слуху.

Подробиці

Функцію фіксації ДТП уже підтримують Apple Watch і iPhone. Ці пристрої регулярно рятують життя людям. Інженери Apple працюють над поліпшенням алгоритмів фіксації аварій. Вони хочуть зробити їх точнішими завдяки залученню в процес фіксації ДТП бездротових навушників.

За даними 9To5Mac, бездротові навушники отримають датчик руху. Його використовуватимуть для ідентифікації подій, здатних спровокувати травму голови, коли Apple Watch і iPhone не фіксують жодних аварій. Якщо інженерам Apple вдасться реалізувати свою задумку на практиці, то AirPods стануть життєво важливим аксесуаром.

Що стосується функції перевірки слуху, то вона дасть змогу Apple зробити з AirPods бюджетний аналог слухового апарату. Навушники вже підтримують функції Conversation Boost і Live Listen, що дають змогу частково замінити слуховий апарат, проте регулювальним органом FDA схвалені вони не були.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно