ГоловнаТехноXiaomi 14 та 14 Pro отримають каркас із титанового сплаву

Xiaomi 14 та 14 Pro отримають каркас із титанового сплаву

Xiaomi готується запозичити досвід Apple в частині використання преміальних матеріалів для своєї продукції. Свіжий витік вказує на те, що зазначене рішення буде реалізовано в смартфонах модельного ряду Xiaomi 14.

Подробиці

Титановий сплав, який часто використовується в аерокосмічній технології та обороні, додасть перспективним новинкам підвищеної стійкості до пошкоджень без значного “обважнення” пристроїв.

Якщо проєкт з оснащення титановими рамками апаратів Xiomi 14 і Xiaomi 14 Pro буде реалізовано, ці пристрої стануть першими смартфонами на базі Android з титановими елементами корпусу.

Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro використовуватимуть каркас із титанового сплаву

– Використання титанового сплаву підкреслить преміальну якість і дизайн обох “чотирнадцяток”, – сходяться на думці експерти.

Xiaomi 14 – найочікуваніше наразі сімейство смартфонів “Сяомі”, що містить однойменний девайс у базовому виконанні та покращений варіант із Pro-характеристиками. Нижче представлені основні можливості перспективного флагмана.

Продуктивність: Xiaomi 14 очікується з високою продуктивністю, ймовірно, з використанням потужних процесорів на кшталт SD8 Gen3.

Екран: пристрій буде обладнано якісним дисплеєм AMOLED з високою (від 120 Гц) роздільною здатністю, що забезпечить яскраве і чітке відображення контенту.

Оптика: смартфон, за чутками, приросте преміальними камерами, в налаштуванні яких візьмуть участь фахівці німецького фотографічного гранда Leica.

Дизайн: однією з особливостей Xiaomi 14, як уже згадувалося, стане використання титанового сплаву в конструкції, що зробить його більш стильним і міцним.

ОС та інтерфейс: пристрій, імовірно, працюватиме на останній версії MIUI, адаптованій для Android, і надасть доступ до безлічі корисних функцій.

Батарея: очікується, що Xiaomi 14 буде оснащений потужним акумулятором, що забезпечить довгий час автономної роботи.

Зв’язність: підтримка 5G буде присутня.

Ціна: флагман Xiaomi з титановими рамками обійдеться дешевше порівняно з iPhone.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно