ГоловнаРейтингиДо серпневого ТОП-10 найпродуктивніших смартфонів вищого цінового сегменту увійшли два Xiaomi

До серпневого ТОП-10 найпродуктивніших смартфонів вищого цінового сегменту увійшли два Xiaomi

Відомий у Китаї ресурс для оцінки продуктивності смартфонів AnTuTu в черговий раз оновив рейтинг найпотужніших андроїд-пристроїв на ринку. Інформація про десятку лідерів представлена нижче.

Подробиці

Верхній рядок вдруге поспіль дістався ігровому Red Magic 8 Pro+. Це «дітище» підконтрольній групі ZTE компанії Nubia визнано володарем найвищої продуктивності з оцінкою 1 632 859 балів. Успіху досягнуто завдяки процесору Snapdragon 8 Gen 2. На даний момент цей смартфон доступний для покупки тільки в Китаї за ціною в €938.

У серпневий ТОП-10 найпродуктивніших смартфонів вищого цінового сегменту увійшли два представники Xiaomi

Друге місце в рейтингу посів ігровий ROG Phone 7 із загальною кількістю балів 1 595 673. Його можна придбати на офіційному сайті ASUS за трохи більш ніж €1000.

На третьому місці розташувався Xiaomi 13 з 1 552 781 балами, який, як і лідер, працює на наборі мікросхем SD8 Gen2 і відрізняється ефективною системою охолодження. “Тринадцятка” доступна на китайському ринку за ціною близько €736.

Четверте місце займає самсунгівський Galaxy S23+. Замикає ТОП-5 другий представник тринадцятого сімейства «Сяомі» – смартфон Xiaomi 13 Pro вартістю в районі €1199 з визначною продуктивністю, відмінною камерою та одним з найкращих на ринку дисплеїв.

Місця з 6-го по 8-е дісталися трьом «дітищам» південнокорейського техногіганта «Самсунг»: Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold 5 і Galaxy S23 відповідно.

Замикають десятку лідерів OnePlus 11 (9-е місце) та Legion Y70 від «Леново» (10-те).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...