ГоловнаТехноНазвано додатки, видалення яких зробить iPhone продуктивнішим

Названо додатки, видалення яких зробить iPhone продуктивнішим

Мало хто знає, що для прискорення роботи iPhone достатньо видалити певні додатки, які розряджають АКБ і займають багато пам’яті. В інтерв’ю SheFinds експерт Дрю Ромеро пояснив, що потрібно зробити, щоб iPhone почала працювати ефективніше.

Подробиці

Насамперед він рекомендує позбутися додатків соцмереж Snapchat, Instagram і Facebook. На забезпечення їхньої роботи смартфон витрачає значну кількість ресурсів, оскільки вони функціонують у фоновому режимі. У соцмережі можна заходити через браузер.

Другим кроком на шляху до збільшення продуктивності iPhone має стати видалення невикористовуваних аплетів. По-перше, вони займають місце в накопичувачі. По-друге, невикористовувані додатки можуть приховано запускати фонові процеси. Користувач про це може навіть не знати.

Ромеро радить відмовитися від ігор. У більшості випадків вони являють собою високопродуктивні додатки зі складною графікою. Сучасні ігри мають високі системні вимоги. Вони можуть знижувати продуктивність iPhone і перевантажувати його ресурси. Видалення з пам’яті iPhone ресурсномістких аплетів призведе до прискорення його роботи.

Фінальним штрихом має стати видалення антивірусних програм і додатків, що мають велику кількість віджетів. Apple дотримується суворих заходів безпеки. У зв’язку з цим iPhone не потребує сторонніх антивірусних рішень. Що стосується додатків з віджетами, то для відображення на екрані даних у реальному часі їм доводиться постійно оновлюватися. Регулярне оновлення не є можливим без споживання системних ресурсів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно