ГоловнаТехноSony PlayStation 5 Pro стане найпотужнішою консоллю 5-ої версії

Sony PlayStation 5 Pro стане найпотужнішою консоллю 5-ої версії

Мережа приросла новою порцією відомостей про перспективну консоль PlayStation 5 Pro, презентація якої може відбутися в останні місяці 2024 року. Оновленою інформацією поділилася редакція RedGamingTech.

Детально

В опублікованому напередодні тематичному відеоролику йдеться про можливість оснащення новинки AMD-шним процесором Ryzen Zen 2 з вісьмома ядрами і шістнадцятьма потоками. Зазначені параметри – точнісінько такі самі, як у базової версії PS5, що дебютувала 2020 року.

Нова інформація про можливості перспективної консолі Sony PlayStation 5 Pro

Автори інсайду не знають причини вибору чіпа Ryzen Zen 2 замість Zen 4. Однак витоки вказують на те, що тактова частота процесора може досягати 4 ГГц, що достатньо для досягнення цільових значень кадрів за секунду (FPS). Це також може означати, що PS 5 Pro буде більше фокусуватися на графіці.

Новинці пророкують покращений параметр ROP (Render Output Unit) укупі з 30-ма активними групами обробки (60 обчислювальних блоків). У базовій моделі PS5 є 64 ROP, тоді як у версії Pro ця цифра може досягати 128 ROP. Ці зміни дозволять “просунутій” версії надавати більш потужну графічну продуктивність. І, нарешті, говориться, що пристрій буде оснащено 16 Гб оперативної пам’яті типу GDDR5.

Редакція RedGamingTech акцентувала увагу фанатів на те, що зазначені характеристики засновані на анонімних витоках і можуть бути в будь-який момент змінені за рішенням “Соні”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно