ГоловнаТехноRedmi K70 Pro засвітився на Geekbench з характеристиками процесора та оперативної пам'яті

Redmi K70 Pro засвітився на Geekbench з характеристиками процесора та оперативної пам’яті

Бренд “Редмі” готується випустити сімейство смартфонів K70 до кінця цього року. Напередодні Мережа приросла відомостями про Pro-версію перспективної новинки. Викладені нижче дані були виявлені в лістингу бенчмарка Geekbench.

Подробиці

Redmi K70 Pro зареєстрований у базі даних згаданого ресурсу під кодом 23113RKC6C. Це ж символьне позначення було виявлено на IMEI на початку літа.

Платформа тестування згадує про материнську плату Corot, яка містить чотири ядра з тактовою частотою 2 ГГц, три 3-гігагерцевих і одне 3,5-гігагерцеве. Це відповідає медіатеківському процесору Dimensity 9200+, здатному підтримувати до 16 Гб оперативки. В основу девайса покладено операційку Android 13.

У тестах на одно- і багатоядерну продуктивність за критеріями Geekbench результати для K70 Pro склали 1882 і 4536 пунктів відповідно. У лістингу не розкриваються додаткові деталі обговорюваної моделі.

Redmi K70 Pro засвітився на Geekbench з характеристиками процесора і оперативної пам'яті

Раніше інформатор Digital Chat Station поділився здобутими ним характеристиками K70 Pro. За словами персонажа, апарат має бути оснащений куалкомівським чипсетом SВ8 Gen3, що вступає в протиріччя з даними Geekbench. Смартфону, крім того, пророкують АКБ на 5120 мА/год. із зарядкою 120W і плоский 2К-дисплей із частотою оновлення 120 Гц.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно