ГоловнаТехноMIOS: альтернатива MIUI для глобального ринку

MIOS: альтернатива MIUI для глобального ринку

Мережа приросла чутками про можливу заміну MIUI на MIOS. Причиною відповідних розмов стала реєстрація компанією “Сяомі” доменного імені mios.cn.

Подробиці

Останнім часом MIUI зіткнулася із серйозними проблемами. Безліч помилок зробили цей користувацький інтерфейс проблемою для багатьох користувачів. Критики зазнали всі без винятку версії прошивки, починаючи з MIUI 12.

За останній рік фірмова оболонка “Сяомі” пройшла шлях від одного з найпривабливіших і найповніших користувальницьких інтерфейсів Android до одного з найбільш критикованих скінів через велику кількість помилок, численні збої і недостатній рівень підтримки.

Китайський техногігант замість виправлення дефектів і усунення недоліків вирішив піти шляхом ребрендингу, сподіваючись на те, що MIOS не асоціюватиметься з MIUI, яка вічно лагає. Цей крок, за словами експертів, покликаний посприяти поліпшенню іміджу смартфонів Xiaomi/Redmi/POCO.

Зображення першої альфа-версії MIOS на пристрої китайського техногіганта наведено нижче.

MIOS: альтернатива MIUI для глобального ринку

– MIOS може бути відповіддю на потреби покоління Z і мілленіалів, які шукають більш сучасні та надійні рішення, – зазначають експерти.

Офіційної інформації про MIOS поки що немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно