ГоловнаТехноПовний список помилок та проблем в MIUI 14

Повний список помилок та проблем в MIUI 14

“Сяомі” опублікувала список пристроїв, які стали некоректно працювати після оновлення до MIUI 14, і перерахувала види виявлених проблем.

Подробиці

Зазначається, що MIUI 14, як і будь-яка інша призначена для користувача оболонка, має помилки та недопрацювання, що позначаються на функціональності пристроїв, на які вона встановлена. Для полегшення життя користувачам фахівці відповідального за прошивку підрозділу компанії збирають дані про дефекти і викладають їх у відкритий доступ. Клієнтам пропонується повідомляти про всі виявлені недоробки та збої.

Повний список спровокованих MIUI 14 помилок і несправностей

Зазначається, що новітній флагман Xiaomi 13 після оновлення до MIUI 14 зіткнувся з проблемами з Android Auto і екраном Ambient, а його просунутіший “побратим” по сімейству – з повільним підключенням Wi-Fi.

Повний список проблем MIUI 14, над вирішенням яких зараз працюють фахівці “Сяомі”

  • Xiaomi 13: проблеми з Android Auto та екраном Ambient. Також виявлено помилки, які заважають встановленню деяких додатків з Google Play Store. Є складнощі з підключенням Wi-Fi.
  • Xiaomi 13 Pro: уповільнення підключення Wi-Fi. Виявлено помилки, які заважають встановленню деяких додатків з Google Play Store.
  • Xiaomi 13 Ultra: неможливість запуску каруселі шпалер.
  • Xiaomi 12 Lite: автоматичне підсвічування екрана після блокування пристрою.
  • Xiaomi 12X: неможливість вибору браузера під час відкриття посилань зі сторонніх додатків. Екран автоматично підсвічується після блокування пристрою.

Більшість перерахованих вище збоїв пов’язані з екраном і Wi-Fi. Команда розробників Xiaomi вже працює над усуненням багів (відповідний апдейт майже готовий). Власників смартфонів і планшетів, які мають проблеми з функціональністю пристроїв після встановлення MIUI 14, просять повідомляти про виявлені дефекти команді розробників через форму зворотного зв’язку на mi.com. Своєчасне сповіщення дасть змогу максимально швидко усунути виявлені недоліки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно