ГоловнаТехноiPhone 16 Pro Max буде оснащений унікальною перископічною камерою "Super Telephoto"

iPhone 16 Pro Max буде оснащений унікальною перископічною камерою “Super Telephoto”

Мережа приросла чутками про приголомшливе оновлення камерної системи iPhone 16 Pro Max. Згідно з оприлюдненою на Weibo інформацією авторства Digital Chat Station, наступний рік ознаменується появою в топовій версії “шістнадцятки” супертелефотокамери.

Подробиці

За запевненнями автора інсайду, Super Telephoto Camera для найкрутішого представника топового сегмента буде готова в найближчі кілька місяців. Під словом “супер” мається на увазі фокусна відстань понад 300 мм (проти 77 мм в iPhone 14 Pro Max).

iPhone 16 Pro Max буде оснащений перископічною камерою "Super Telephoto"

Якщо ця інформація є достовірною, то громадськість побачить колосальне поліпшення, яке буде особливо корисним для зйомки спорту.

Зараз широко обговорюється ймовірність появи перископічної камери в дебютуючому у вересні цього року iPhone 15 Pro Max. Практична реалізація цієї задумки дасть змогу використовувати оптичний зум. Більш досконалий super-zoom в iPhone 16 Pro Max стане природним розширенням цього апаратного оновлення.

Фанати “яблучної” компанії давно чекають уточнення з приводу появи перископічної камери в iPhone 15. Думки експертів з цього приводу розділилися: одні прогнозують зазначене рішення вже цього року, тоді як інші заявляють про появу відповідної оптики в iPhone 16 випуску 2024 року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно