ГоловнаТехноXiaomi MIX Fold 3 працюватиме під управлінням MIUI Fold 14.1 і підтримуватиме...

Xiaomi MIX Fold 3 працюватиме під управлінням MIUI Fold 14.1 і підтримуватиме нову функцію

“Сяомі” готується до презентації нового покоління складних смартфонів свого виробництва. Назва “розкладачки”, що виводиться на ринок, – MIX Fold 3. Її презентація запланована на серпень.

Подробиці

Новинка дебютує з фірмовою прошивкою китайського техногіганта MIUI Fold 14.1, яка спеціально адаптована для роботи на складних пристроях, з урахуванням особливостей останніх. Від останньої версії оболонки чекають поліпшення користувацького досвіду, забезпечення сумісності з різним ПЗ і роботи з новим режимом Hover, який забезпечує використання жестів у нижній частині екрана та команди на кшталт подвійного тапа для паузи, відтворення, ковзання, регулювання гучності та яскравості серед інших, стверджує польський “генератор інсайдів” Кацпер Скржипек.

За його словами, режим Hover являє собою інноваційну функцію для використання жестів у нижній половині екрана і віддачі широкого спектра команд за допомогою подвійного клацання по екрану.

Режим Hover – це відповідь китайців самсунгівській розробці Flex Mode для фанатів мультмедіа та кіно (рішення південнокорейського гранда заточене на легке управління контентом завдяки забезпеченню плавної навігації відео, піснями і кінофільмами).

Третьому поколінню “розкладачок” Xiaomi пророкують розігнану версію чип-системи SD8 Gen2 (такт. частота 3,6 ГГц), піддисплейну камеру на складному екрані, перископний зум, підтримку оптичного збільшення 5х, шарнір “а-ля крапля” і захист IP, зокрема й інші. Інформації про ціну поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно