ГоловнаВійськові технологіїПланувальні бомби ФАБ-500М62 отримали захист від РЕБ "Комета-М"

Планувальні бомби ФАБ-500М62 отримали захист від РЕБ “Комета-М”

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

В уцілілому модулі планування і корекції, який застосовується в тандемі з авіабомбами ФАБ-250/500, українські фахівці виявили чотирьохелементну антенну решітку “Комета-М”. Вона забезпечує боєприпасу захист від РЕБ. Про це у Facebook повідомив Сергій Флеш.

Детально

“Комета-М” формує діаграми спрямованості. Це дозволяє їй знижувати вплив засобів РЕБ шляхом “вирізання” секторів із перешкодами. До слова, така ж антенна решітка встановлюється російським оборонпромом у безпілотники “Орлан-10”.

Плануючі бомби ФАБ-500М62 отримали захист від РЕБ "Комета-М"За словами Флеша, система CRPA забезпечує коригованим авіабомбам захист від українських “глушилок”. Поблизу “глушилки” здатні впоратися з “Кометою-М”, проте весь фронт закрити ними не вийде. Під час розбирання антенної решітки українські фахівці виявили в ній компоненти іноземного виробництва від Cirocomm, Taoglas і Intel.

Плануючі бомби ФАБ-500М62 отримали захист від РЕБ "Комета-М"Модуль планування був розроблений НВК “Базальт”. Вперше він був показаний на виставковому заході “Аеро Індія-2003”. У 2009 році на авіасалоні “Макс” модуль демонстрували в тандемі з авіабомбою ФАБ-500М62. Виробник представив його в чотирьох варіантах:

  • Некоригований (для скидання бомб із невеликих висот).
  • З блоком GPS/ГЛОНАСС.
  • З інерційною системою.
  • З реактивним двигуном.

Плануючі бомби ФАБ-500М62 отримали захист від РЕБ З оприлюдненої на авіасалоні інформації випливало, що оснащені МПК бомби здатні вражати цілі на дистанції 6-100 км. Точність ураження становить 10 метрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: