ГоловнаТехноКористувачам більше не доведеться перевстановлювати Windows

Користувачам більше не доведеться перевстановлювати Windows

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перевстановлення Windows вважається панацеєю від більшої частини програмних багів і збоїв. Водночас далеко не всім користувачам подобається цим займатися. Це пояснюється тим, що процес перевстановлення ОС досить клопіткий. Після встановлення Windows користувачам доводиться займатися відновленням файлів, ігор, додатків тощо.

Деталі

Цього тижня стало відомо, що розробники Microsoft істотно спростили резервне копіювання ОС. Оновлена Windows 11 і всі наступні програмні платформи будуть перевстановлюватися на призначені для користувача ПК з “хмари”.

Користувачам більше не доведеться перевстановлювати WindowsПідписаним на канал Canary користувачам уже доступна Windows 11 25905. Вона отримала неанонсовану функцію. Для відновлення системи в цій збірці можна використовувати Windows Update. На поточний момент скористатися цією можливістю можуть лише учасники Windows Insider.

Користувачам більше не доведеться перевстановлювати WindowsВідновлення через Windows Update здійснюється за допомогою завантаження на комп’ютер свіжої збірки. Вона встановлюється автоматично зі збереженням усіх користувацьких файлів, ігор і додатків. На виході користувач отримує відносно “чисту” Windows без програмних помилок.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: