ГоловнаТехноiPhone 15 Pro Max виявиться дорожчим за попередника

iPhone 15 Pro Max виявиться дорожчим за попередника

Вартість iPhone 15 Pro Max виявиться вищою порівняно з ціною iPhone 14 Pro Max, заявив Джефф Пу з Haitong International Securities. Вартість нинішнього “топа” Apple починається від $1099.

Подробиці

Точні причини подорожчання не називаються, проте інсайдери пов’язують зростання цінника з розширеними можливостями перспективної новинки, однією з яких є об’єктив перископного типу із зумом до 6х (проти 3х у iPhone 14 Pro Max).

Система перископічних об’єктивів зазвичай містить у собі первинний модуль для фіксації зображення, укупі з дзеркалом або призмою, що відбиває світло під кутом 90 градусів до вторинного об’єктива, який направляє його на датчик зображення. Така схема вимагає додаткового простору всередині смартфона через бічне розташування датчика зображення і вторинної лінзи, що збільшує вартість кінцевого продукту.

За даними Пу, серійне складання iPhone 15 відповідно до “яблучної” традиції стартує наступного місяця, а презентація відбудеться у вересні.

Пу також прогнозує, що в II півріччі “яблучники” випустять приблизно 84 млн шт. пристроїв п’ятнадцятої серії, водночас Pro-версії очолюватимуть рейтинг продажів щонайменше до кінця 2023-го.

Чутки навколо iPhone 15 припускають, що всі чотири представники модельного ряду отримають порти USB-C, динамічні острівці і більш вигнуту рамку. Передбачається, що моделі Pro запропонують щонайменше дванадцять поліпшень і доопрацювань.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно