Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаТехноУ лінійці Amazfit з'явився перший смарт-годинник для бігу

У лінійці Amazfit з’явився перший смарт-годинник для бігу

У продуктовій лінійці бренду Amazfit, що належить Huami, з’явився перший годинник для бігу. Йдеться про модель Cheetah, яка доступна до придбання в базовій і Pro-версії.

Подробиці

Обидва переносні гаджети отримали дводіапазонну GPS-антену. У Huami стверджують, що MaxTrack забезпечує 99,5% точність позиціонування. Годинник може похвалитися наявністю режиму Track Run і ШІ-тренера.

У лінійці Amazfit з'явився перший смарт-годинник для бігуПри активації Track Run годинник почне збирати дані про тренування на кшталт часу, відстані та темпу бігу на кожному колі. Годинник може інтелектуально коригувати траєкторію виходячи з конфігурації бігової доріжки.

Базова версія отримала 1,39″ AMOLED-екран з роздільною здатністю 454х454p. Діаметр корпусу дорівнює 35 мм. Модель Cheetah Pro комплектується 1,45″ екраном з роздільною здатністю 480х480p. Її корпус має діаметр 37 мм. У молодшої моделі ремінець зроблений із силікону, а у старшої з нейлону. Крім цього, Cheetah Pro відрізняються від базової версії наявністю динаміка і рамки з титанового сплаву.

Ємність АКБ в обох годинниках дорівнює 440 мА*год. Цього достатньо для роботи носимих пристроїв протягом двох тижнів. Годинник можна використовувати для моніторингу VO2 Max, пульсу, якості сну і SpO2. Рівень вологозахисту відповідає 5 АТМ. Годинник може приймати телефонні дзвінки та керувати музикою. В якості інтелектуального асистента в ньому використовується Amazon Alexa. Вартість бігових гаджетів становить 230 і 300 USD. Вони вже доступні для придбання.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне