ГоловнаТехноНавушники Redmi Buds 4 Active підтверджені офіційно

Навушники Redmi Buds 4 Active підтверджені офіційно

Бренд “Редмі” підтвердив швидку прем’єру новітньої гарнітури свого виробництва Buds 4 Active на індійському ринку. Продаж навушників буде вестися в локальній філії магазину Amazon.

Подробиці

Запуск аксесуара буде виконано разом із планшетом Xiaomi Pad 6 на церемонії 13 червня. Мікросайт, присвячений Buds 4 Active, напередодні з’явився на Amazon India. Лістинг підтверджує, що індійський варіант буде точною копією презентованого раніше аналога для глобального ринку.

Розробники акцентували увагу потенційних покупців гарнітури на наявність динаміків Bass Pro, гугловської функції Fast Pair для спрощення процесу сполучення зі сторонніми пристроями і опції придушення зовнішніх шумів.

Навушники можуть похвалитися 12-мм динамічним випромінювачем для потужного відтворення низьких частот, ігровим режимом з низькою затримкою і аудіокодеком SBC для безшовної передачі звуку.

Тривалий час автономної роботи (до 5 год. включно) досягається за рахунок батарейок на 34 мА/год. у кожному навушнику. Футляр, що входить до комплекту, обладнаний АКБ на 440 мА/год, завдяки чому тривалість відтворення музичного контенту може досягати 28 годин, і портом USB Type-C з підтримкою швидкої зарядки. За запевненнями розробників, 10-хвилинного заживлення енергією достатньо для прослуховування композицій протягом 110 хвилин. Аксесуар має рейтинг IPX4, що гарантує стійкість до впливу води.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно