ГоловнаВійськові технологіїКількість крилатих ракет у "залпі" скоротилася до шести

Кількість крилатих ракет у “залпі” скоротилася до шести

У ніч на неділю ПКС РФ підняли в небо шість Ту-95МС, щоб створити ілюзію масованого ракетного удару. Насправді стратегічні ракетоносці запустили в напрямку України всього шість ракет. На додачу до ракет було запущено безпілотники Shahed-136. За чотири дні червня це була третя за рахунком атака. З оприлюдненої Командуванням ЗС ЗСУ інформації випливає, що засоби ППО знищили чотири ракети і три безпілотники.

Детально

Для запуску шести ракет у напрямку України було задіяно шість бомбардувальників. Це означає, що кожен із них запустив по одній ракеті. Тим часом Ту-95МС здатний нести у внутрішній барабанній установці 6 ракет. Ще 8 ракет можна закріпити на пілонах.

Кількість крилатих ракет у "залпі" скоротилася до шестиУночі моніторингові ТГ-канали повідомили, що крилаті ракети намотують кола в центральній частині України. Через це тривогу було оголошено по всій країні. За словами експертів, ракетна атака була штучно збільшена за часом. З урахуванням невеликої кількості задіяних ракет це свідчить про те, що вона мала на меті терор цивільного населення.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно