ГоловнаВійськові технологіїЗСУ отримають розроблені Daimler-Benz бронетранспортери Fuchs 1

ЗСУ отримають розроблені Daimler-Benz бронетранспортери Fuchs 1

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Німецький уряд розкрив вміст пакета оборонної підтримки. Як виявилося, офіційний Берлін включив до нього багато бронетехніки.

Подробиці

З опублікованої на сайті уряду Німеччини інформації випливає, що ЗСУ отримають 66 БТР Fuchs 1 і 64 всюдиходи Bandvagn 206. Німецькі партнери вже встигли передати українській армії 7 гусеничних роботів THeMIS, два тягачі HX81 і 105-мм снаряди для танків.

ЗСУ отримають розроблені Daimler-Benz бронетранспортери Fuchs 1Fuchs 1 спроектували інженери Daimler-Benz. На даний момент виробництвом цих бронетранспортерів займається концерн Rheinmetall. Загалом з 1980 року в Німеччині було зібрано 1 236 таких машин.

ЗСУ отримають розроблені Daimler-Benz бронетранспортери Fuchs 1Зварений кузов БТР зі сталевих бронелистів захищає піхотинців від уламків снарядів і легкої стрілецької зброї. Місткість десантного відділення становить 10 осіб. Бронетранспортер комплектується дизельним мотором OM 402, потужність якого становить 320 к. с. БТР може похвалитися хорошою плавучістю. Він легко форсує водні перешкоди за допомогою гребних гвинтів.

Стрічка новин: