ГоловнаТехноЯк активувати функцію відкриття додатків MIUI шляхом дотику до задньої панелі смартфона

Як активувати функцію відкриття додатків MIUI шляхом дотику до задньої панелі смартфона

Відкриття додатків шляхом дотику до тильної панелі смартфона – одна з інтегрованих у MIUI можливостей. Назва опції – Rear Touch.

Подробиці

Ця функція дає змогу запускати додатки або виконувати дії, торкнувшись задньої панелі Xiaomi/Redmi/POCO, без необхідності натискання фізичної кнопки і прокручування інтерфейсу MIUI.

Дотик до тильної кришки активує команди для створення скріншотів, запуску голосового помічника і миттєвого відкриття камери, серед інших.

Для запуску функції “Задній дотик” потрібно пройтися по наступному ланцюжку:

  1. Налаштування > Додаткові налаштування > Ярлики жестів.
  2. Активувати “Задній дотик” (за умови сумісності опції зі смартфоном).

Як активувати опцію відкриття додатків MIUI шляхом дотику до задньої панелі смартфона

Далі потрібно налаштувати дії, які будуть виконуватися при подвійному або потрійному кліці по тильній кришці. Можливі варіанти – “Запустити камеру”, “Зробити знімок екрана”, “Відкрити центр управління”, “Відкрити панель сповіщень”, “Запустити Гугл-Асистент”, “Відкрити Калькулятор”, “Увімкнути беззвучний режим”, “Отримати доступ до журналу проблем” і “Активувати функцію TalkBack”.

Після вибору дій, подвійний або потрійний клік на задню панель відкриє доступ до обраних опцій. Функція Rear Touch підтримується більшістю смартфонів Xiaomi/Redmi/POCO, починаючи з 2020 року випуску.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...