ГоловнаВійськові технологіїНа передовій помічено рідкісний бронетранспортер "Отаман"

На передовій помічено рідкісний бронетранспортер “Отаман”

ЗСУ задіяли в боях рідкісний БТР “Отаман”. Він був спроектований у 2015 році фахівцями “Житомирського бронетанкового заводу”. Перед ними було поставлено завдання створити легку броньовану техніку для транспортування піхотинців.

Детально

Характерною особливістю “Отамана” є комплект броньованих модулів “Овод”. Їх можна змонтувати за 35-40 хвилин. Сам БТР “Отаман” створений шляхом встановлення комплекту “Овод” на шасі ГАЗ-66.

На передовій помічено рідкісний бронетранспортер "Отаман"Бронетранспортер має безкапотне компонування. Двигун розміщується спереду разом із відділенням управління. Десантне відділення облаштовано в середній і кормовій частинах бронемашини.

На передовій помічено рідкісний бронетранспортер "Отаман"Корпус БТР зварний. Він зроблений зі сталевих броньованих листів, які розміщені під кутом. Варто зазначити, що участь у російсько-українській війні бере лише один існуючий екземпляр БТР “Отаман”.

На передовій помічено рідкісний бронетранспортер "Отаман"До слова, в Україні є ще один броньований автомобіль із назвою “Отаман”. Він має колісну формулу 6х6.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...