ГоловнаВійськові технологіїВ Україні створили РЕБ-систему з 5-годинною автономністю для протидії ворожим дронам

В Україні створили РЕБ-систему з 5-годинною автономністю для протидії ворожим дронам

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Фахівці з України розробили новітню переносну РЕБ-систему для ефективного придушення ворожих дронів. Апарат вагою 10 кіло вирізняється компактністю і може автономно працювати до 5 годин включно, що робить його зручним для експлуатації в польових умовах.

Подробиці

Систему оснащено комбінованими звичайними та цифровими “підпротокольними” модулями. Це дає їй змогу функціонувати в широкому діапазоні частот: 400-500 МГц, 500-600 МГц і 700-1000 МГц, що відповідає основним каналам зв’язку “пташок”.

В Україні створили РЕБ-систему з 5-годинною автономністю для протидії ворожим дронам

Конструкція пристрою включає міцний металевий корпус із вологозахистом. Для зручності перенесення корпус оснащений ручками, що полегшує транспортування та експлуатацію в різних умовах.

Система використовує зовнішні акумулятори, які можуть бути виконані у варіантах Li-ion або LiFePo4. Ці батареї забезпечують роботу в автономному режимі на 2-5 годин, залежно від умов експлуатації. Для запобігання перегріву та підтримання стабільної роботи передбачено системи охолодження активного та пасивного типу.

Потужність РЕБ-системи – 200W. Цього достатньо для ефективного придушення сигналів управління дронами та порушення роботи останніх.

Більше подробиць – на https://t.me/antidrone_ukraine/1617.

Головні новини: