ГоловнаТехноПредставлено автомобільний зарядний пристрій Huawei потужністю 88 Вт

Представлено автомобільний зарядний пристрій Huawei потужністю 88 Вт

“Хуавей” анонсував нову автомобільну зарядку P0015 з 88-ватним адаптером для швидкого наповнення пристроїв необхідною для роботи енергією. Виконана в чорному кольорі новинка має низку цікавих характеристик.

Подробиці

Новий з/п має структуру A+C/A і оснащений трьома варіантами виходів, включно з USB-A і USB-C в одному модулі, що забезпечує швидку дротову зарядку потужністю 88 Вт. Також є роз’єм USB-A з підтримкою швидкої зарядки потужністю 30W.

Власники аксесуара можуть використовувати два виходи одночасно. У цьому разі зарядка розподілятиме енергію за двома різними роз’ємами, включно з 88W+18W і 66W+30W, залежно від вимог пристроїв.

Huawei P0015 88W підтримує найпоширеніші протоколи швидкого заряджання – 65W PD, PPS, QC, SCP та ін., а також швидке заряджання UFCS fusion із вхідною напругою 12-24V.

Девайс може зарядити близько 50% всієї батареї Huawei P60 Pro всього за 10 хвилин. Розробник обіцяє високострумовий кабель USB-A – USB-C на 6А в подарунок.

Ціна нового аксесуара становить 219 юанів (31 долар США) при покупці на JD.com.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...