ГоловнаТехноСкладаний смартфон Google Pixel Fold засвітився на маркетингових зображеннях напередодні презентації

Складаний смартфон Google Pixel Fold засвітився на маркетингових зображеннях напередодні презентації

Мережа приросла зображеннями перспективної “розкладачки” Pixel Fold, презентація якої може відбутися 10 травня на заході для розробників I/O. Картинками поділився техноблогер Еван Бласс.

Подробиці

Офіційні зображення підтверджують дизайн обох панелей Pixel Fold, компактний форм-фактор і дещо несподівано широке співвідношення сторін. Основний дисплей має виріз із перфорацією по центру та вузькі обідки з усіх боків. Складаний девайс має вигнуті краї по периметру. Кнопки живлення і регулювання гучності розташовані праворуч.

На офіційних зображеннях Pixel Fold представлений у сірому кольорі, який може називатися Obsidian. На задній панелі розташований горизонтальний модуль камери, схожий на попередні аналоги флагманських Pixel (при цьому в “розкладачці” модуль не тягнеться від одного кінця до іншого). На острівці камери розташовані два датчики у вирізі у формі таблетки і третій об’єктив зовні, а також світлодіодний спалах.

Зображення не розкривають іншої інформації про Pixel Fold, проте живе відео, що просочилося минулого тижня, показало товсті обідки на внутрішньому дисплеї складного телефону.

Очікується, що Pixel Fold отримає 120-герцеві екрани на 5,8″ і 7,6″, процесорну систему Tensor G2 і оперативку до 12 Гб. Мінімальна ціна складного смартфона в Штатах, за попередньою інформацією, складе $1 799. Ходять чутки, що найспритнішим покупцям новинки буде запропоновано як безкоштовний бонус смарт-годинник Pixel Watch.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...