Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаТехноФедоров пояснив, чи вийде Україна переможцем із війни технологій

Федоров пояснив, чи вийде Україна переможцем із війни технологій

Цього тижня Михайло Федоров дав інтерв’ю кореспонденту Associated Press, під час якого розповів про технології, що застосовуються у війні проти РФ. Міністр висловив переконання в тому, що в України вистачить мотивації і здібностей перемогти супротивника у сфері інновацій.

Детально

Керівник Мінцифри зазначив, що безпілотники, засоби РЕБ, супутниковий зв’язок та інші технології є фундаментальною частиною військового протистояння з РФ. Технології дозволяють артилеристам бути більш точними. Тим самим вони рятують життя українським бійцям. За наявності “очей” пов’язані з управлінням військами рішення стають ефективнішими.

Федоров не став приховувати, що російські військові також усвідомлюють важливість технологій у сучасних війнах. Росія активно розробляє і вдосконалює власні технології. БПЛА з того боку з’являються на полі бою буквально щодня. Перехоплені літальні апарати передаються українським інженерам для вивчення.

На думку міністра, з технологічної війни Україна вийде переможцем. Уже зараз можна побачити, як через українські ударні безпілотники противник змушений переміщати свою бронетехніку якомога далі від лінії фронту. Україна активно масштабує цей корисний досвід.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне