ГоловнаТехноАпдейт Панелі завдань Windows 11 повертає затребувані функції

Апдейт Панелі завдань Windows 11 повертає затребувані функції

“Майкрософт” докладає зусиль для повернення деяких класичних функцій на панель завдань Windows 11. Додані напередодні опції – демонстрація секунд і запуск диспетчера клацанням правої кнопки миші в будь-якому місці панелі. Зараз фахівці компанії намагаються повернути ще дві затребувані можливості: “показувати ярлики додатків” і “ніколи не об’єднувати”.

Подробиці

Останні із зазначених опцій важливі для користувачів, які віддають перевагу старому методу ручного управління положенням запущених додатків на Панелі завдань і хочуть мати можливість бачити назви відкритого ПЗ. Останні попередні збірки Windows 11 тепер мають функціональну версію цих опцій, які наразі перебувають у прихованому стані. Їх випуск очікується в офіційному оновленні операційки наприкінці цього року.

“Майкрософт” перебудовує панель завдань “одинадцятки” з нуля, тому багато звичних можливостей панелі завдань були відсутні в перших двох випусках Windows 11. Однак компанія прислухається до відгуків користувачів і працює над додаванням старих функцій, про які просили найбільше.

Відео від Albacore у Twitter показує, що панель завдань Windows 11 має такий самий вигляд, як і в попередніх версіях Windows, коли ввімкнено опцію “показувати ярлик програми”. Ця новина має порадувати користувачів, які віддають перевагу класичній панелі завдань і хочуть, щоб вона повернулася в одинадцяту версію “вінди”.

Зусилля “Майкрософт” щодо повернення класичних функцій на Панель завдань є позитивним кроком, сходяться на думці експерти.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно