ГоловнаТехноXiaomi випустила "розумні" аудіо-окуляри Mijia з 22-годинним часом автономної роботи

Xiaomi випустила “розумні” аудіо-окуляри Mijia з 22-годинним часом автономної роботи

“Сяомі” анонсувала швидкий дебют “розумних” окулярів свого виробництва Mijia. Новинка стане доступна для краудфандингу з 12 квітня. Акційна ціна в ¥799 ($116,25) триватиме до 26 квітня.

Подробиці

Окуляри вагою 38,1 гр. позиціонуються як “стильні та ергономічні”. Аксесуар може похвалитися відкритим звуковим полем, подвійним захистом від витоків, опцією придушення шумів у момент спілкування, тривалим часом автономної роботи, функцією підключення до двох пристроїв і наддалеким дотиком з обох сторін.

В окулярах використовується блок ультрадинамічного балансу 128 мм², конструкція балансу SBS2.0 з подвійною підвіскою та алгоритм об’ємного звучання для створення захопливого аудіо враження. Аксесуар також оснащено алгоритмом шумозаглушення  AI з двома мікрофонами, який інтелектуально підсилює ефект виклику, відновлюючи тембр і забезпечуючи стабільну та чітку голосову конференцію.

Новинка підтримує автономну роботу до 7 годин за безперервної розмови, 10 годин за безперервного відтворення музики та 22 годин за звичайного щоденного використання. Окуляри також мають сенсорну область довжиною 30 мм з обох боків, що дає змогу працювати наосліп, а різні голосові помічники можуть бути викликані тривалим натисканням.

Новий пристрій Mijia підтримує підключення двох пристроїв без ручного перемикання, що спрощує одночасне підключення до двох терміналів Bluetooth. Вони також володіють такими функціями пошуку окулярів, виявлення носіння, пило- та вологозахищеністю за стандартом IP54.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...