ГоловнаТехно«Секретна зброя» MIUI+ доступна для смартфонів Xiaomi у глобальній версії

«Секретна зброя» MIUI+ доступна для смартфонів Xiaomi у глобальній версії

Можливо, термін MIUI+ не зовсім зрозумілий. Це пов’язано з тим, що до сьогодні ця функція була доступна лише у Китаї. Секретна зброя Xiaomi на цей 2023 дозволяє використовувати певні функції вашого смартфона на будь-якому комп’ютері з Windows.

Подробиці

Подібно до Samsung Dex, MIUI+ дозволяє нам об’єднати наш смартфон і комп’ютер на одній робочій станції. Завдяки цьому вдалося підвищити продуктивність.

Що таке MIUI+, настільна версія MIUI

MIUI+ дозволяє не тільки отримувати сповіщення на наш комп’ютер, але й запускати програми, які ми встановили на смартфоні Xiaomi, Redmi або POCO. Такий собі “десктопний режим”, хоча і не зовсім так.

Глобальна версія MIUI +</ a>

Як тільки ми активуємо режим MIUI+ у смартфоні Xiaomi, а також на комп’ютері з Windows, буфер обміну обох утроств автоматично використовуватиметься спільно. Те ж саме стосується скріншотів та передачі даних між обома пристроями.

MIUI +глобальна версія

Коротше кажучи, MIUI+ стала ідеальним інструментом для тих, хто практично кожен день працює за комп’ютером, а також потребує, щоб наш смартфон завжди був активний. Це дозволить використовувати встановлені програми більш доступним, швидким та функціональним способом.

Пристрої Xiaomi, сумісні з MIUI+

Хоча його можливості численні, MIUI+ у глобальній версії підходить лише для найновіших смартфонів Xiaomi, а також Xiaomi Pad 5.

Повний список пристроїв Xiaomi, сумісних із MIUI+ у його глобальній версії:

  • Xiaomi 13
  • Xiaomi 13 Pro
  • Xiaomi Pad 5

Про запуск MIUI+ у її Глобальній версії було лише оголошено. Скоро ми зможемо протестувати її, розширивши список сумісних пристроїв.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...