ГоловнаТехноНовий робот-пилосос від Samsung здатний контролювати домашніх тварин

Новий робот-пилосос від Samsung здатний контролювати домашніх тварин

Продуктова лінійка Samsung поповнилася новим роботизованим пилососом. Насамперед Bespoke Jet Bot AI буде цікавий власникам домашніх тварин. Пилосос здатний доглядати за ними під час відсутності господарів.

Подробиці

Тип поверхні підлоги визначається ШІ-алгоритмами. Роботизований пилосос може легко відрізнити ламінат від килимового покриття. Режим для прибирання підбирається ним автоматично залежно від типу покриття. Наприклад, перебуваючи на килимі, агрегат збільшить силу всмоктування.

Розумний пилосос Samsung Bespoke Jet Bot AIПісля завершення прибирання пилосос повертається на станцію. Резервуар від зібраного сміття очищається автоматично за допомогою технології Air Pulse. Система фільтрації має п’ять незалежних шарів. Вона не дає потрапляти зібраному пилу в повітря.

Розумний пилосос Samsung Bespoke Jet Bot AIУ роботизований пилосос інтегрована камера. З її допомогою можна віддалено спостерігати за домашніми улюбленцями. Для цього достатньо встановити на смартфон фірмовий аплет. До слова, стежити за тваринами пилосос може і сам. Якщо вони почнуть поводитися незвично, то він одразу ж повідомить про це господарів. Апплет SmartSings також можна використовувати для налаштування маршруту прибирання і відстеження його виконання пилососом в онлайн-режимі.

Розумний пилосос Samsung Bespoke Jet Bot AIРобот для прибирання доступний для придбання в лаймовому і бежевому кольорах. Його вартість становить 1 250 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно