ГоловнаТехноGalaxy S23 Ultra викрили в домальовуванні зубів новонародженим дітям

Galaxy S23 Ultra викрили в домальовуванні зубів новонародженим дітям

Не так давно компанія Samsung опинилася в епіцентрі скандалу. Її викрили в домальовуванні на фотознімках Місяця відсутніх фрагментів з метою поліпшення їхньої якості. Як виявилося, ШІ-алгоритми Galaxy S23 Ultra вміють домальовувати не тільки фрагменти Місяця, а й зуби новонародженим дітям.

Детально

Користувачка Apricot Lennon опублікувала в Twitter відеоролик, у якому зображено процес поліпшення фотографії немовляти за допомогою функції “Ремастер”. Жінка припускала, що ШІ-алгоритми зроблять фотознімок дитини яскравішим за допомогою фільтрів. Тим часом результат виявився зовсім не таким, на який вона розраховувала. “Ремастер” підтер соплі з обличчя дитини, стер її язик, після чого домалював зуби, яких на оригінальному фото не було.

У Samsung стверджують, що функція “Ремастер” призначена для видалення зі знімків зайвих тіней, відображень та інших об’єктів. Користувачі Twitter вирішили перевірити, чи вміють інші моделі Samsung домальовувати дітям зуби. Як виявилося, такою навичкою володіє тільки останній флагман з шильдиком Ultra. Звичайний Galaxy S23 домальовувати зуби не вміє.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно