ГоловнаТехноНовий витік про Samsung Galaxy Z Fold 5 розкриває низку характеристик смартфона

Новий витік про Samsung Galaxy Z Fold 5 розкриває низку характеристик смартфона

Мережа приросла новими подробицями про перспективні самсунгівські “розкладачки” Z Fold 5 і Z Flip 5. Свіжими даними з громадськістю поділився авторитетний “генератор інсайдів” Ice Universe.

Детально

Згідно з оприлюдненими відомостями, обидва смартфони отримали осучаснену технологію шарнірів із захистом від вологи за протоколом IPX8 та інноваційну технологію дисплея.

Головна візуальна особливість Z Flip 5 – більш тонкі рамки по периметру внутрішнього екрана. Апарат матиме майже квадратну форму розміром близько 3,4″.

У новій доповіді також представлені концептуальні рендери пристрою. Зазначається, що девайс може прирости ще одним невеликим дисплеєм-кришкою, на якому має відображатися інформація про годинник, стан батареї та AR emojis. Більший зовнішній дисплей “заточений” на відображення повідомлень і надання доступу до віджетів.

Габарити Z Fold 5 відрізнятимуться від габаритів попередника лише на 0,2 мм. Розмір зовнішнього екрана – 6,2″ – буде таким самим, як у Z Fold 4. Впровадження нового шарніра зменшить зазор між частинами пристрою. Товщина “зет п’ятірки” в складеному вигляді буде трохи більшою за 1,3 см, а вага – в районі 254 гр. (-9 гр. порівняно з вагою Z Fold 4).

Z Fold 5 також отримає чип-систему SD8 Gen2 for Galaxy і оптику в складі triple-камери з датчиками на 50/12/10 Мп (за аналогією з камерою Galaxy S23 Plus).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно