ГоловнаТехноXiaomi презентувала електричну зубну нитку Mijia F300 для гігієни порожнини рота

Xiaomi презентувала електричну зубну нитку Mijia F300 для гігієни порожнини рота

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” поповнила фірмову лінійку товарів для дому Mijia черговим творінням – електричною зубною ниткою Electric Teeth Flosser F300 вартістю 199 юанів (майже $29).

Подробиці

Місія новинки – підтримка гігієни порожнини рота за рахунок використання передових технологій очищувальної дії, за допомогою яких можна видалити до 99,4% зубного нальоту. Під однією зі згаданих технологій розуміють “парасольковий імпульс із комбінацією точкового потоку води і кругового туманного водоспаду” для дбайливого впливу на трикутну ділянку зубів.

Electric Teeth Flosser F300 може похвалитися чотирма режимами очищення, починаючи від щадного і закінчуючи масажним, та великим резервуаром для води на 240 мл (+20%, як порівняти з минулою моделлю). У комплект також входять три індивідуальні насадки.

Аксесуар заряджається до 100% за чотири години. Такого рівня заряду вистачає на 55-115 діб, залежно від режиму роботи.

Electric Teeth Flosser F30 має функцію 3-секундного крещендо, яка поступово збільшує потік води від слабкого до сильного. Серед інших корисних опцій – 2-хвилинна функція вимкнення живлення для запобігання сухого печіння та водонепроникність корпусу на рівні IPX7.

Головні новини: