ГоловнаТехноYouTube заблокував канал популярних пранкерів із РФ на вимогу Великобританії

YouTube заблокував канал популярних пранкерів із РФ на вимогу Великобританії

YouTube заблокував канал “Шоу Віл”, що належить російським пранкерам-пропагандистам Вовану і Лексусу. Про це вони повідомили в месенджері Telegram.

Подробиці

У повідомленні зазначається, що канал був заблокований адміністрацією YouTube через порушення правил спільноти. Пранкери опублікували відеоролик із розіграшем Вільяма Гейга, який раніше обіймав посаду керівника британського МЗС.

За словами пропагандистів, канал було створено спеціально для іноземної аудиторії. Його було заблоковано за скаргою уряду Великобританії. Таким нехитрим способом британська влада вирішила прикрити одкровення колишнього чиновника. При цьому преса на їхні дії ніяк не відреагувала.

Відеоролик за участю Гейга з’явився на каналі 1 березня. У розмові з членом Палати Лордів російські пранкери представилися Петром Порошенком. Колишній керівник британського МЗС заявив про те, що політикою Лондона керують США. Він назвав Бориса Джонсона некомпетентним.

Популярність Володимиру Кузнєцову (Вован) і Олексію Столярову (Лексус) принесли політичні пранки. Вони телефонують селебріті та політичним діячам, представляючись іменами інших відомих персон. Наприклад, у листопаді 2022 року пранкери зателефонували польському президенту від імені Еммануеля Макрона, щоб дізнатися деталі інциденту з ракетою, що впала в Пшеводові.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...