ГоловнаТехноTikTok вирішив автоматично встановлювати обмеження екранного часу для підлітків

TikTok вирішив автоматично встановлювати обмеження екранного часу для підлітків

Адміністрація забороненого у США сервісу TikTok заявила про обмеження екранного часу для неповнолітньої аудиторії до 1 години на добу. Опція працюватиме за замовчуванням.

Подробиці

Мета нововведення – зниження критики щодо нескінченного прокручування підлітками новинної стрічки платформи.

Після досягнення 60-хвилинного ліміту користувачеві буде запропоновано ввести код на пристрої для продовження прокрутки відео, що стане своєрідним бар’єром для невгамовної активності завсідників молодше 18 років.

Представник “Тік-Тока” Кормак Кінан пояснив, що рішенню про введення ліміту передували тривалі консультації з фахівцями бостонської Лабораторії цифрового благополуччя.

Експерти, які ознайомилися з ініціативою, вказують на її недостатність (увімкнену за замовчуванням опцію можна вимкнути).

Керівництво сервісу також оголосило про апдейт “Сімейної пари” – функції сполучення батьківського облікового запису з акаунтами дітей для поліпшення контролю, можливості фільтрації роликів за хештегом/словами і встановлення щоденних лімітів на перебування чад у соцмережі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...