ГоловнаТехноОновлення Windows 11 були вдруге запропоновані для невідповідних ПК

Оновлення Windows 11 були вдруге запропоновані для невідповідних ПК

“Майкрософт” запропонувала апдейт до Windows 11 власникам не призначених для цього ПК. Таке відбувається вже вдруге за рік, відзначають користувачі, які зіткнулися з фейковою акцією.

Подробиці

У тексті однієї зі скарг йдеться про те, що на деякі пристрої, які не підтримують Windows 10/11 (версія 21H2), надійшли листи з пропозицією оновитися до Windows 11. Власники ПК втратили багато часу, але так і не змогли зробити апдейт.

За словами експертів, успішне встановлення Windows 11 на пристрої, які “Майкрософт” вважає придатними, не дає повної гарантії безпеки, оскільки такі ПК не зможуть скористатися оновленнями в майбутньому.

На профільних форумах розповідається про те, що часто улюблені ігри користувачів не завантажуються (Valorant) без усіх цих надійних засобів безпеки, які “Майкрософт” прагне впровадити в Windows 11. Тож відмова в завантаженні “одинадцятки” багатьом пішла навіть на користь.

За версією американського техногіганта, недопрацювання було виявлено 23 лютого й усунуто того самого дня без будь-яких дій з боку користувачів.

У січні цього року “Майкрософт” припинила продаж цифрових ліцензій Windows 10 і пообіцяла згорнути підтримку цієї ОС до 14 жовтня 2025 року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...